Om oss

Vaksinering og helseråd siden 2003.

Sentrum Reisemedisin ble åpnet i 2003 i Strandgaten i Bergen. Vi har kontorer i Bergen, Oslo, Voss og Grimstad, og er i dag Norges eneste kjede av vaksinasjonsklinikker. Våre 7 sykepleiere er spesialister på vaksinering, og jobber med smittevern og forebygging.  Vi har 2 ansvarlige leger som har bakgrunn innen smittevern, og infeksjonsmedisin.

Private og offentlige virksomheter

På kundelisten har vi private og offentlige virksomheter som ser verdien av å holde sine ansatte friske. Vi vaksinerer i bedriftenes lokaler eller våre klinikker i Bergen, Oslo, Voss og Grimstad. Vi tilbyr også råd og veiledning om godt smittevern.

Les mer om hva vi tilbyr bedrifter

Best mulig veiledning før reisen

Ofte er rådene om for eksempel hygiene og myggstikkbeskyttelse like viktig som vaksinering. Våre sykepleiere og leger har alle egen omfattende reiseerfaring og brenner for faget reisemedisin. Vi legger vekt på høyt faglig nivå på våre råd og vaksineanbefalinger. Derfor blir våre ansatte jevnlig kurset og oppdatert på det siste innen reisemedisin.

Les mer om vaksinasjon og råd før reisen

Ansatte

Skriv ut denne siden

Del denne siden

Dagfinn TveismeDagfinn Tveisme
08:25 27 Jun 22
Enkelt opplegg, hyggelige ansatte, gode råd og god info👍
Birte DyrdalBirte Dyrdal
08:20 17 Jun 22
Veldig hyggelige og dyktige ansatte. Kan anbefales!
Ingvild DullumIngvild Dullum
12:59 01 Jun 22
Veldig hyggelig personal + studentprisvennlig hjelp på vurdering av nødvendige vaksiner før utveksling 🙌🏼
Kari HenriksenKari Henriksen
13:22 19 May 22
God service, hyggelig personell. God kunnskap om reisesteder, vaksiner og annen viktig informasjon.
Morten Andre TvedtMorten Andre Tvedt
10:11 19 May 22
Veldig hyggelig og vennlige folk som jobber der. God kunnskap om hvilken vaksine som trengs rundt om i verden. Kan anbefales😊
js_loader
printercrosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram