Bedrift

Vaksinasjon

Sentrum Reisemedisin tilbyr influensavaksinasjon ved din bedrift i OsloBergen og Grimstad

Vi skreddersyr yrkesvaksinasjon for din bedrift.

Bedrifter har mye å tjene på å holde sine ansatte friske. Å følge anbefalingene til Folkehelseinstituttet er et viktig grep for å sikre god helse. Dagens Covid-19 situasjon gjør vaksinering enda mer aktuelt. Vi tilbyr følgende vaksinering for bedrifter:

Vi tilbyr effektiv vaksinering av store og små bedrifter på arbeidsplassen, eller på våre klinikker i Oslo, Bergen og Grimstad.  Kontakt oss for en uforpliktende samtale!

Mange yrker har pålegg om yrkesvaksinering. I tillegg er det smart for bedrifter å tilby vaksinering for å forebygge sykdom. Mange bedrifter tilbyr sine ansatte influensavaksine på høsten og andre vaksiner etter behov. I 2020 forventer vi stor pågang av bedrifter som ønsker å vaksinere sine ansatte og det er derfor lurt å være tidlig ute med å bestille vaksinering.

Folkehelseinstituttet anbefaler alle å ta en oppgradering av barnevaksinene hvert tiende år. En kombinasjonsvaksine inneholder alle de aktuelle komponentene (kikhoste, stivkrampe, difteri og polio) i ett stikk. Kikhoste har økt mye både blant barn og voksne de siste årene og er derfor særlig aktuell for alle over 23 år – året da barnevaksinene bør oppfriskes.

Forretningsreisende er avhengig av best mulig reiserådgivning. Les mer om reise her!

Smittevernhjelpen – Corona

Godt smittevern forebygger sykdom og fravær.
Smittevernhjelpen er et standard opplegg vi bruker for å hjelpe bedrifter med å komme i gang igjen på en trygg og sikker måte.
Våre sykepleiere vil ta en vurdering ut ifra kontorlokaler, antall ansatte, risikogrupper og hvor langt dere har kommet i tilbakevendingsprosessen. Deretter utarbeides en tiltakspakke skreddersydd for dere.
Vi har dyktige leger i bakhånd, med kompetanse innen smittevern. De jobber med dette til daglig, på hvert sitt sykehus.

Våre forslag til tiltak vil til enhver tid rette seg etter FHI og Helsedirektoratet sine oppdaterte retningslinjer. På bakgrunn av vurderingen gir vi råd om nødvendige tiltak for å sikre godt smittevern. Det er viktig at tiltak i bedriften baserer seg smittevernfaglige vurderinger. Vi anbefaler de riktige tiltakene i din bedrift – verken mer eller mindre.

Skriv ut denne siden

Del denne siden

Dagfinn TveismeDagfinn Tveisme
08:25 27 Jun 22
Enkelt opplegg, hyggelige ansatte, gode råd og god info👍
Birte DyrdalBirte Dyrdal
08:20 17 Jun 22
Veldig hyggelige og dyktige ansatte. Kan anbefales!
Ingvild DullumIngvild Dullum
12:59 01 Jun 22
Veldig hyggelig personal + studentprisvennlig hjelp på vurdering av nødvendige vaksiner før utveksling 🙌🏼
Kari HenriksenKari Henriksen
13:22 19 May 22
God service, hyggelig personell. God kunnskap om reisesteder, vaksiner og annen viktig informasjon.
Morten Andre TvedtMorten Andre Tvedt
10:11 19 May 22
Veldig hyggelig og vennlige folk som jobber der. God kunnskap om hvilken vaksine som trengs rundt om i verden. Kan anbefales😊
js_loader
printercrosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram