Influensavaksinering ved din bedrift

I år er influensavaksinen viktigere enn noen gang, på grunn av den pågående pandemien med Covid-19. Symptomene på disse to sykdommene er så like at de ikke kan skilles fra hverandre.

Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet oppfordrer nå alle til å holde seg hjemme hvis de har symptomer fra luftveiene. En influensaepidemi vil derfor føre til høyt sykefravær, økt belastning på helsevesenet, overforbruk av Covid-tester og unødvendig bruk av isolasjon og karantene i påvente av prøvesvar.

Influensavaksinering vil effektivt forebygge sykefravær og engstelse blant dine ansatte.

Det er spesielt viktig at personer  i risikogruppen blir vaksinert. Ca. 1,6 millioner nordmenn tilhører denne gruppen, det vil si at de har økt risiko for alvorlig influensasykdom. Den største gruppen består av eldre over 65 år. En del er i risiko på grunn av medisinske tilstander, som f.eks. hjerte- og karsykdom, lungesykdom, diabetes eller nedsatt immunforsvar.

Influensavaksinen  er trygg og gir få eller ingen bivirkninger.

Sesongens vaksine er nå tilgjengelig for personer i risikogruppen. Alle som ikke tilhører risikogruppen må vente inntil videre. Det er forventet at vaksinen blir tilgjengelig for alle i desember, tidsnok for å oppnå beskyttelse mot det ventede utbruddet.

Vi tilbyr også vaksine mot lungebetennelse  til personer i risikogruppene, samt påfyll av barnevaksinene , som er anbefalt til alle hvert tiende år.

 

Gjennomføring av vaksinasjon

Sentrum Reisemedisin tilbyr vaksinasjon i deres lokaler. Det organiseres på en trygg og effektiv måte, tilpasset deres bedrift. Våre sykepleiere har fokus på smittevern og hygiene.

Dersom det er mer hensiktsmessig for deres bedrift kan de ansatte komme til våre lokaler i OsloBergen eller Grimstad for å vaksineres der. De kan komme enkeltvis eller i grupper, men det er viktig at besøket er avtalt på forhånd.

En kombinasjon av alternativene over er også mulig. Vi sender samlet faktura når alle er vaksinert.

 

Kostnad

Influensavaksinen koster 375 kr per person. Ved oppmøte hos bedrifter faktureres minimum 10 personer, og oppmøtepris tilkommer.

Ta kontakt  for et uforpliktende tilbud.

Skriv ut denne siden

Del denne siden

printercrosslist linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram